Accessibility statementHome pageSite mapSearchContactUp

Általános Szerzodési és Felhasználási feltételek (ÁSZF)

feltüntetett árak bruttó árak, a 23%  lengyel AFA-t tartalmazzák

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban). Alap estetben nyugtát adunk. Lengyel számla , 23% ÁFÁval

Ha a vevő egyszer visszaigazolt a szállítási időpontot, és utána lemondott, az Ö rendelését törlünk és az uj rendelését nem veszünk fel.

 

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerzodési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelezo érvényunek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, elektronikus formában kerül megkötésre, késobbiekben nem keresheto vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház muködésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülo kérdések esetén a megadott elérhetoségeinken rendelkezésére állunk!

 

A szerzodés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

*Üzemeltetoi adatok ismertetése  *Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása  *A kínált termékek kategória besorolása  *Rendelési információk ismertetése  *A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk  *Rendelés lépéseinek bemutatása  *A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése  *Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása  *Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése  *Jótállási, garanciális információk, tudnivalók  *Az elállási jog ismertetése  *Elállási jog gyakorlásának menetérol szóló tájékoztató *Adatkezelési információk

 

Üzemeltetoi adatok

KONSTAL Kft.

Krasne Lasocice 102

34-620 Jodłownik

Lengyelország

 adószám : PL 737-223-30-52

Szerzodés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetoség:  konstal.info@gmail.com

Telefonos elérhetoség:  06 70  772  3295

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek on-line, e-mailben vagy telefonon, házhoz szállítással rendelhetoek meg.

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban).Alap estetben nyugtát adunk. Lengyel számla , 23% ÁFÁval

 

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Mobilgarázs, kutyakennel, garázs kapu, fóliasátor

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben eloírt áfát, és tartalmazzák a házhozszállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

 

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül  lehetséges.

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban).Alap estetben nyugtát adunk. Lengyel számla , 23% ÁFÁval

 

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10-16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt idopontokon kívül is van lehetoség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaido lejárta után történik, az azt követo napon kerül feldolgozásra.

Online megrendelését követően kollegánk telefonon felkeresi Önt, hogy visszaigazolja rendelését melyben egyeztetnek a termék méreteit, pontos áráról. Amennyiben többszöri próbálkozás után sem tudjuk elérni Önt a megadott telefonszámon úgy megrendelését töröljük.

Általános teljesítési határido, a visszaigazolástól számított 6-45 napon belül.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelosséget az esetleges technikai  ismertetok a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történo elozetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történo teljesítés kizárólag a megrendelovel történo egyeztetést követoen kerülhet sor! A termék vételárának elore történo kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldojének részére.

 

Rendelés menete

1. A Megrendelolapon a megrendelni kívánt termék(ek)nél írja be a darabszámot és tegye be a kosárba a “megrendelem” gomb segítségével

2. Következo lapon a rendelését látja. Itt lehetosége van arra, hogy

- a megrendelt termék mennyiségét

- folytassa a rendelést ( “ Rendelés” gomb megnyomásával)

3. A megrendelés folytatásához meg kell adnia az adatait. Figyeljen az e-mail cím pontos megadására, mivel erre fog érkezni a visszaigazoló e-mail!

Az adatok kitöltése után a “rendelés” gomb megnyomásával  megrendelte a terméket.

 

Ha bármilyen hibát venne észre a webshop muködésénél jelezze a konstal.info@gmail.com email cimen. Köszönjük!!!

 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Készpénzben átvételkor

Bruttó 750 000 Ft feletti rendelés, vagy egyedi rendelés esetén kb 40% előleg fizetését kérjük (proforma számla alpján, átutalással lengyelországi bankszámlaszámra)

 

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit saját tehergépkocsikkal teljesítjük (18-28 tonnás kocsik).  A termékek kézbesítése munkanapokon (néha szombaton is) történik 6-20 óra közötti idoszakban.

Szállítás: 40 napon belül! ( a rendelés szóbeli véglegesítésének időpontjától)

Behajtási engedély

18-28  tonnás kocsival érkezünk!  Esetleges behajtási engedély beszerzése a vevő feladata (a rendszám és forgalmi  másolata bíztosított). Budapesten a kapcsolattartón keresztül igényelhető. Ha a kocsink nem tud érkezni a helyszinre ( az összeszerelési hely nem közelhető 18-28 t kocsival), akkor a vevőnek előre kell gondoskodni a kisebb kocsiről (átrakás) . Ha csak az érkezéskor kiderül , hogy a hely nem közelithető 18-28 t kocsival, akkor a megrendelt termék le lesz rakva a legközelebbi helyen - ebben az estetben a vevőnek kell gondoskodni a garázs helyszinre szállításről, öszzeszerelésről!

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban).Alap estetben nyugtát adunk. Lengyel számla , 23% ÁFÁval

 

Házhoz szállítás díjszabása

A szállítási díjat a termék ára tartalmazza.

 

Garancia

1 éves garancia jár az acélszerkezetekre. A garancia érvényesítéséhez szükséges a vásárlást igazoló Áfás számla, vagy a kiszállító sofőr által kiállított fizetési bizonylat megőrzése.

 

I    A jótállás feltételei

 

 • A gyártó egyéves jótállást vállal az acélszerkezetre.

 • A jótállás az acélszerkezetre vonatkozik.

 • Mechanikus károk nem esnek jótállás alá.

 • A reklamáció megvizsgálásának alapja a fényképeknek, a hibák pontos leírásának és a vásárlási bizonylat másolatának elküldése emailben.

 • A jótállás keretein belül a Vevőnek joga van a hibás acélszerkezet megjavíttatásához, javíthatatlanság esetén — kicseréléséhez, vagy árkedvezményhez, amelynek mértéke az objektív értékcsökkenésnek felel meg.

 • A jótállás az acélszerkezet hibáinak terítésmentes javítására terjed ki, azaz azokra a hibákra vonatkozik, amelyek nem teszik lehetővé a használati útmutatóban rögzített funkciók igénybevételét.

 • A szállító fenntartja a jogát a reklamált termék szemrevételéhez a reklamáció indokoltságának megállapításához.

 • A vevő köteles a megállapodott időpontban és meghatározott időre hozzáférhetővé tenni a reklamált acélszerkezetet, helyszíni szemle, szakvéleményezés és javítások céljából.

 • A hibajavítás módja felől a KONSTAL Kft. cég dönt.

 • A KONSTAL Kft. cég kötelezi magát az indokolt reklamáció okainak megszüntetésére a bejelentéstől számított 14 napon belül. Amennyiben a javítás alkatrészek megrendelését igényli a gyártótól, a reklamációs javítások határideje 30 nap.

 • A jótállás nem terjed ki a Vevő által önállóan végzendő munkákra, azaz a rögzítésre. a festésre és a küszöb kezelésére.

 

F         Felek kötelezik magukat arra, hogy minden vitás esetet tárgyalás útján rendeznek, vagy jogorvoslatért fordulhatnak az Eladó székhelye szerint illetékes Mylenicei Körzeti Bírósághoz.

 

 

Elállás joga

A távollevok között kötött szerzodésekrol szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétol számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerzodéstol, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszeru használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

*Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ.

*Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az o által szabott igények alapján egyedi kérésének megfeleloen került eloállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.

*Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követoen a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésobb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevok között kötött szerzodésekrol szóló törvénybol:

4. § (1) A fogyasztó a szerzodéstol nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a) termék értékesítésére irányuló szerzodés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az idopontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerosítést, ennek kézhezvételétol számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerzodés esetében a szerzodéskötés napjától, ha eddig az idopontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerosítést, ennek kézhezvételétol számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerzodéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerosítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerzodéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettol az idoponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétol, illetve a szerzodéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történo elállás esetén azt határidoben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határido lejárta elott elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésobb az elállást követo harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszeru használatából eredo kárának megtérítését. 5. § A felek eltéro megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerzodés esetében, ha az elállási határido lejárta elott a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesíto által nem irányítható ingadozásától függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elo, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerzodés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és idoszaki lap értékesítésére vonatkozó szerzodés esetében; f) szerencsejáték-szerzodés esetében.

 

 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetoségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.

Postai úton írásban történo jelzés alkalmával a postára adás idopontját vesszük figyelembe, telefonon történo jelzés alkalmával pedig a telefonon történo jelzését. Postai úton történo jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszeru használatára, ugyanis a nem rendeltetésszeru használatából eredo károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történo beérkezését követoen, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges késobbiekben történo félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követo harminc napon belül a KONSTAL Kft. Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

 

Adatkezelés

Az webáruház használata során a KONSTAL Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás idotartama, stb). Ezen adatokat a KONSTAL Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészoje beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészojének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a KONSTAL Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésbol készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott idoszakra.

A jelen általános szerzodési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevok között kötött szerzodésekrol szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggo szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a KONSTAL Kft. általános szerzodési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit. Jelen általános szerzodési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide.

 

Az EU Bizottság az online viták rendezésére internetes platformot (ún. "ODR platform") hozott létre.

Az online vitarendezési platform kiindulópontként szolgál az online kereskedelemből és szolgáltatásokból adódó, szerződéses kötelezettségeket érintő viták bíróságon kívüli rendezéséhez.Az online vitarendezési platform ezen a linken érhető el:http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban). Alap estetben nyugtát adunk. Lengyel számla , 23% ÁFÁval

Blog
 • Mobilgarázs RANGE bordázással erős versenytárs a cserepestetős garázsnak
  Mobilgarázs RANGE bordázással erős versenytárs a cserepestetős garázsnak
  Nemrég blogunkon arról értekeztünk, hogy érdemes-e lemez garázsba beruházni.tovább
 • Mobilgarázs, lemezgarázs PVC ablakkal
  Mobilgarázs, lemezgarázs PVC ablakkal
  Ha már eldöntötte, hogy lemezgarázst vásárol, legyen szó horganyzott lemezből készült hagyományos mobilgarázsról vagy (...)tovább
 • Fémlemezes szeméttároló - szükséges vagy nem szükséges???? Ez a kérdés
  Fémlemezes szeméttároló - szükséges vagy nem szükséges???? Ez a kérdés
  A megoldás egyszerű, olcsó és nagyon elegánsan néz ki, és ez egy cégünk által gyártott fémlemez (...)tovább
 • Famintás lemezek - esztétikus és robusztus választás
  Famintás lemezek - esztétikus és robusztus választás
  Weboldalunkon számos információt talál a Superline és Extraline sorozat elegáns lemezgarázsairól.tovább
 • Megerősített lemezgarázsok , mobilgarázsok - megéri?
  Megerősített lemezgarázsok , mobilgarázsok - megéri?
  Ez a válasz szinte automatikusan jön, hiszen viszonylag kis többletkiadásért egy sokkal tartósabb terméket kapunk, mint a standard. Mi az a (...)tovább
Tags Csatorna, lefolyócsővel1 post cserepes tetőlemez2 posts dupla garázs2 posts EXTRALINE garázsok3 posts famintás trapézlemez1 post fémlemezes szeméttároló1 post fémlemezes szeméttároló gyártó1 post lemezgarázs4 posts lemezgarázs építkezésre1 post Lemezgarázsok3 posts mobilgarázs4 posts páralecsapódás a garázsban1 post páralecsapódás elleni bevonat1 post páralecsapódás elleni filc1 post PVC ablak1 post raktár1 post RANGE tetőlemez1 post SUPERLINE PLUS3 posts szeméttároló1 post TOPLINE1 post tűzifa tároló1 post

A leggyakrabban választott

 • Lemezgarázsok építkezésekhez
  ÉPÍTŐK
  Az építkezésekhez használt lemezgarázsok általában 3x5 méteres mpbilgarázsok, amelyek horganyzott fémlemezből készülnek, és a tetőhajlásszög hátrafelé mutat. tovább ...
 • Megerősített lemezgarázsok
  MEGAERŐSEK
  Megerősített lemezgarázsok, amelyek szerkezete zárt profilokból készül, általában 30x30-as méretben. tovább ...
 • Exkluzív mobilgarázsok
  ELEGANCI
  Exkluzív lemezgarázsok famíntású fémlemezből, vízszintes bordázással. tovább ...
 • Mobilgarázs kalkulátor
  TERVEZŐK
  A weboldalunkon elérhető lemezgarázs-konfigurátor segítségével létrehozhat egy garázst, megtudhatja annak árát és megrendelheti azt. tovább ...

Csak nálunk

 • Horganyzott szögvasű szerkezetek
  Horganyzott szögvasű szerkezetek
  Cégünk lemezgarázsokat gyárt horganyzott szögekből alapozóval bevont áron. tovább ...
 • a garázs megerősítésének lehetősége
  Lemezgarázs megerősítése
  Csak a mi cégünknél lehetséges bármilyen típusú lemezgarázs megerősítése. tovább ...
 • második termék olcsóbb
  Második termék olcsóbb
  Exkluzív lemezgarázsok famintás fémlemezből, vízszintes bordázással

Kalkulátorok

Adres: https://konstal-garazs.hu/altalanos-szerzodesi-es-felhasznalasi-feltetelek.html