Accessibility statementHome pageSite mapSearchContactUp

Szabadság  miatt zárva vagyunk!

2024 Július 18 -től   2024 Július 21 -ig

Az online rendelés felvétele és visszaigazolása  ez idő alatt folyamatos

 

 

Az ár -  bruttó ár , 27%-os  magyar ÁFÁ-val 

 A HÉA-irányelv rendelkezései és a magyar adóhatóság álláspontja szerint az adóalanyok részére történő telepítéssel történő termékértékesítés fordított adózású értékesítésnek minősül, és Magyarországon adóköteles. Ebben az esetben a  számlázás KONSTAL Lengyel adószámmal történik.

 

ADÓALÁNY számlázása: fordított adózás

Jelen értékesítés a fel- és összeszerelés tárgyául szolgáló termékértékesítésre vonatkozó különös

szabályok alá tartozik, amelyek alapján az általános forgalmi adót az Áfa törvény 32. és 139. §-ai alapján

a belföldi adóalany vevő köteles megfizetni.

 

Magánszemély esetén, számlázás  bruttó Magyar, technikai adószámmal történik,  magyarországi 27% ÁFÁval.

 

Szállítási idő kb 4 két (min 6 nap ..  a rendelés szóbeli véglegesítésének időpontjától)

 

- A GARÁZSAINK,   LEMEZ- MOBILGARÁZSOK, NEM SZENDVICSPANELBŐL VANNAK !!!

- NEM SZIGETELTEK !!! 

- CSAK A TETŐRE LEHET KÉRNI  A FILCET!!!!

- A LEMEZ VASTASÁGA MIN 0,4  !

- A garázskapu  rendelésnél : ha benne van a kis ajtó, akkor CSAK KIFELÉ NYÍTHATÓ!! 

- CÍM: ha nincs GPSben, sem a Google térképen a címe, csak HRSZa van, akkor csak akkor felveszünk a rendelést, ha rendeléskor közli a pontos GPS adatokot, hova kell szállítani a terméket.  Vagy a találkozási pontos címét, ahonnal 1 percen belül érkezhet a kocsi.! Köszönjük!

 

 

Termék megnevezése: "acélszerkezet", "garázskapu"


Szállítás, összeszerelés ingyenes!


Rögzítés megrendelhető kalkulátorban // rendelés után visszaigazoláskor ( telefonon)


Szállítási idő :

kb 4 hét  ( min 6 nap!!!)  ( a rendelés szóbeli véglegesítésének időpontjától // Díjbekérő esetén: az összeg beérkezésétől időpontjától )

 


!!!   Rendeléskor legyen kész az alap! Köszönjük   !!!
Ha nincs alap ( garázshoz) a rendelését nem áll módunkban véglegesíteni.


A szerelők max. 30m távolságra bevisznek az elemeket, ha messzebb van a szerelési hely, akkor vevőnek kell biztosítani segétséget: (2-4 ember, a garázs méreteitöl függ)

Szállító gépjárműveink nagy mérete miatt (18-28 t) Budapest területén belül a megrendeléseket csak a szállítási cím ellenőrzése után vesszük fel.
Köszönjük a megértését!


Ha visszaigazolt megrendelésnél bármi NAGY változást kéri a vevő ( méret, szín, számlázási , szállítási cím stb) ami a rendelés teljesítését akadáljozza,

akkor a vevőnek ujra kell rendelni a terméket, a régi rendelést törlésre kerül ( PROFORMA esetén a PROFORMA törölve )

 

Köszönjük a megértését.


Min egy héttel a szállítas előtt értesítjuk Önt a szállítási időpontről.


Ha a vevő egyszer visszaigazolt a szállítási időpontot, és utána lemondott, az Ö rendelését törlünk és az uj rendelését nem veszünk fel.
 

Szállítási idő: 7 -20 óra között

Ha a tervezett időpont nem jó a vevőnek, akkor más időpontra tervezzük a szállítást, és újra indul a határidő.  Ha nincs alap a garázsnak, a tervezett szállítási időpontra, akkor a rendelés törlödik.  Köszönjük a megértésért!

 

 

Nyitvatartásunk:

Online rendelés 0-24 :

Online megrendelését követően, egy héten belül, kollegánk telefonon felkeresi Önt, hogy visszaigazolja rendelését melyben egyeztetnek a termék méreteit, pontos áráról.

Ezután küldjük a végleges, visszaigazolt rendelést  ( néha az email bekerül a SPAM fiókra - ellenőrizze !! köszönjük) , ha bármi hibát észlelt , jelezzen, mert ennek alapján történik a gyártás, szállítás! Köszönjük!

 

Telefonos ügyfélszolgálat: 06-70- 772 3295 

 

 

TELEFONON

Üdvözöljük a KONSTAL Magyarország telefonos ügyfélszolgálatán. Szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatos információkért kérjük, látogasson el weboldalunkra a www.konstal.hu címen, vagy használja telefonos ügyfélszolgálatunk menürendszerét.

 

Telefonos ügyfélszolgálatunk menürendszer:

Téma kiválasztásához, kérjük, nyomja meg telefonján a megfelelő gombot.

1-es gomb: Rendeléssel kapcsolatos információ,

2-es gomb. Szállítási információ,

3-as gomb. Garancia,

4-es gomb. Termékek,

5-ös gomb. Megrendelés státusza:

1-es gomb: visszaigazolt szállítással kapcsolatos információ

2-es gomb: visszaigazolt rendeléssel kapcsolatos információ

3-as gomb: visszalépés a főmenühöz

 

6-os gomb. Reklamáció .

 

----------------------

 

 

Gyakran ismételt kérdések


1. A feltüntetett méretek a mobilgarázs belső méretére vonatkoznak?
A külső méreteket tüntetjük fel. Néhány centiméter eltérés lehet a feltüntetett mértektől, ugyanis a lemezgarázs több részből áll, melyet össze kell csavarozni, így ódhatnak minimális eltérések. A lehetséges eltérés nem több néhány centiméternél.

2. Hogyan készítsem elő a terepet a garázshoz?
Az aljzat minden esetben sima és vízszintes felületű kell legyen. Legjobb megoldás, ha az alap 20 cm-el nagyobb minden irányban a megrendelt fémgarázs/tároló méreténél. Az alap lehet akár néhány betonlap (pl. beton járdalap, tégla, betonlap…). További információ: ALAP ELŐKÉSZÍTÉSE

3. Az acélszerkezet rögzítése

a) Az acélszerkezet elhelyezését szolgaló terület (alap) előkészítése.:Különös figyelmet kell fordítani arra, hogy az alap kiegyenlített és vízszintes legyen.
b) Az előzetesen előkészített alapra helyezett. összeszerelt acélszerkezetet azonnal le kell rögzíteni. A rögzítés külön megrendelhető szolgáltatás!
c) Amennyiben az acélszerkezet közvetlenül a földön áll, a megfelelő hosszúságú horgony alkalmazandó. A horgony hossza az alapul szolgáló talaj fajtájától függ.
d) Amennyiben a talaj tömör vagy köves, a horgony hossza minimum 300 mm kell, hogy legyen. Kevésbé tömör talaj esetén minimum 600 mm hosszú horgony alkalmazandó, homokos talaj esetén pedig az alkalmazott horgonyok hossza minimum 1000 mm.
e) A horgonyok mennyisége az acélszerkezet falának méretétől függ. A garázs küszöbét ne horgonyozzuk le! Legelőször a falat két horgonnyal rögzítjük, a falak peremétől 200 mm távolságban. A két szélső horgony közötti távolságot kb. 1500mm szakaszokra osszuk be, és minden ponton helyezzünk el egy horgonyt.
f) A horgonyt be kell verni egészen addig. hogy a peremléce teljesen támaszkodjon a fal szögvasára. Következő lépésként a horgony lécében és a fal szögvasában fúrjunk ki két db 5 mm átmérőjű lyukat. A földbe vert horgonyt mindkét oldalán át kell fúrni. A horgony lécét és a fal szögvasát M10 csavarral összerögzítjük. A csavar hossza elegendő kell, hogy legyen ahhoz, hogy az anyacsavart végig lehessen húzni.

FIGYELEM: Olyan típusú horgonyokat használjon, amelyet rögzíteni lehet a fal szögvasához.

g) Az acélszerkezet beton alapra való rögzítéséhez használjon fém vagy múanyag szegmens tiplit (dübelt) 80 x 12 mm vagy 100 x 12 mm.

FIGYELEM: Az acélszerkezet beton aljzatra való rögzítéséhez ajánlott  fém tiplit/dübelt használni.

h) A betonaljzat (burkolat) vastagsága legalább 150 mm legyen. Az aljzat peremfalának vastagsága legalább 150 mm, szélessége legalább 100 mm. A betonaljzat vagy betonalap felületének a mérete kb. 200 mm-rel legyen nagyobb, mint az acélszerkezet mérete.
i) Az acélszerkezetet rá lehet helyezni a földbe ásott, vagy azon lazán elhelyezett támaszokra, mint például betontégla, járólap stb. A szimpla acélszerkezethez szükség van 6 db. támaszelemre. Amennyiben a garázs mérete nagyobb, a támaszelemek számát arányosan növelni kell.

FIGYELEM: A földbe ásott, vagy azon elhelyezett támaszelemekre (mint betontégla, járólap) felállított acélszerkezetet nem lehet rögzíteni fémtiplikkel /dübelekkel, hanem csak horgonyok segítségével.

j) Az összekötő elemek számát a 6. pontban rögzítettek szerint számoljuk ki.
k) A fal sarokvasában fémfúróval fúrjunk 12 mm átmérőjű lyukat. Következő lépésben, ütve üzemmódban, 12 mm-es betonfúróval fúrjunk a betonaljzatba lyukat, az előzetesen a sarokvasban kifúrt lyukon keresztül. A lyuk mélysége legyen azonos a tipli hosszával.
l) A tiplit a kifúrt lyukba helyezzük és végig húzzuk a csavart.

FIGYELEM: Nem vállalunk semmilyen felelősséget az abból eredő kárért, ami szélsőséges időjárási körülmények között (pl. erős szél) amiatt következett be, hogy a szerkezet nem lett megfelelően rögzítve!
 

4. Mikor tudom meg az összeszerelés időpontját?
Körülbelül egy héttel a leszállítás előtt telefonon értesítjük vevőinket, és ekkor még egyszer egyeztetjük a megrendelt termék méreteit is. Szállítási határidő  átlag 14 napl .

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban).Alap estetben nyugtát adunk.  Számla , 27% magyar ÁFÁval

5. Szükséges-e hivatalos engedély garázs felállításához?
Kérjük érdeklődjön erről az illetékes Önkormányzatnál.

6. Van garancia a termékre?
1 éves garancia jár az acélszerkezetekre. A garancia érvényesítéséhez szükséges a vásárlást igazoló Áfás számla, vagy a kiszállító sofőr által kiállított fizetési bizonylat megőrzése.

 

I           A jótállás feltételei

 

 1. A gyártó egyéves jótállást vállal az acélszerkezetre.

 2. A jótállás az acélszerkezetre vonatkozik.

 3. Mechanikus károk nem esnek jótállás alá.

 4. A reklamáció megvizsgálásának alapja a fényképeknek, a hibák pontos leírásának és a vásárlási bizonylat másolatának elküldése emailben.

 5. A jótállás keretein belül a Vevőnek joga van a hibás acélszerkezet megjavíttatásához, javíthatatlanság esetén — kicseréléséhez, vagy árkedvezményhez, amelynek mértéke az objektív értékcsökkenésnek felel meg.

 6. A jótállás az acélszerkezet hibáinak terítésmentes javítására terjed ki, azaz azokra a hibákra vonatkozik, amelyek nem teszik lehetővé a használati útmutatóban rögzített funkciók igénybevételét.

 7. A szállító fenntartja a jogát a reklamált termék szemrevételéhez a reklamáció indokoltságának megállapításához.

 8. A vevő köteles a megállapodott időpontban és meghatározott időre hozzáférhetővé tenni a reklamált acélszerkezetet, helyszíni szemle, szakvéleményezés és javítások céljából.

 9. A hibajavítás módja felől a KONSTAL cég dönt.

 10. A KONSTAL cég kötelezi magát az indokolt reklamáció okainak megszüntetésére a bejelentéstől számított 14 napon belül. Amennyiben a javítás alkatrészek megrendelését igényli a gyártótól, a reklamációs javítások határideje 30 nap.

 11. A jótállás nem terjed ki a Vevő által önállóan végzendő munkákra, azaz a rögzítésre. a festésre és a küszöb kezelésére.

            Felek kötelezik magukat arra, hogy minden vitás esetet tárgyalás útján rendeznek,

           vagy jogorvoslatért fordulhatnak az Eladó székhelye szerint illetékes Mylenicei Körzeti Bírósághoz.7. Kell-e előleget fizetni garázs vásárlásakor?
Garázs vásárlása esetén nem szükséges előleget fizetni. A teljes vételárat a kiszállítást végző sofőrnek fizetheti ki összeszereléskor.

Bruttó 1 500 000 Ft feletti rendelés, vagy egyedi rendelés esetén 40% előleg fizetését kérjük (előleg (proforma) számla alpján, átutalással lengyelországi bankszámlaszámra). Minden EXTRALINE garázsnál előleget kérünk.

ÁRGARANCIA:  5 nap , árajánlattól számítva.

Bank:

Bank  neve:  mBank BANK S.A.

cím:    LENGYELORSZÁG, 33-300 NOWY SACZ , PRAZMOWSKIEGO 11

Számlaszám:

IBAN:  PL 38 1140 2075 0000 2260 1400 1004

SWIFT: BREXPLPWNWS

Deviza nem: HUF => HUF

Cég:

KONSTAL z o.o.

Krasne Lasocice 102

34-620 Jodłownik

Lengyelország

 

 

Termék megnevezése: "acélszerkezet"  -Kapunál : "Garázs kapu"


8. Hogyan rendelhetek garázst?


Rendelését leadhatja:


- telefonon nem lehetséges

- interneten - bármikor

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban).

Online megrendelését követően, egy héten belül, kollegánk telefonon megkeresi Önt, hogy visszaigazolja rendelését, melyben egyeztetik a termék méreteit, pontos árát.

Ezután küldjük a végleges, visszaigazolt rendelést - ha bármi hibát észlelt , jelezzen, mert ennek alapján történik a gyártás, szállítás! Köszönjük!

9. Szükséges-e áramot biztosítani az összeszereléshez?

Nem feltétlenül szükséges, sofőrjeink ugyanis rendelkeznek benzinmotoros áramfejlesztő aggregátorral.

10. Horganyzott a szerkezet?
Igen!  Csak horganyzott vázzal szállítünk a garázst.

-   A zsanérokat le kell festeni ( horganyzó spray-el - vagy más védő festékkel) és legalább 3 havonta egyszer be kell kenni gépzsírral.

11. Hogyan rögzítik a garázskaput falazott garázs esetében?
A garázskapu nyílásának elkészítése a megrendelő feladata. A kapuk rögzítése a falba dűbelekkel és szerelőhabbal történik. A régi kapu leszerelése nem tartozik szolgáltatásaink közé.

12. Rendelés visszaigazolása
Online megrendelését követően, 1-7 napon belül, kollegánk telefonon felkeresi Önt, hogy visszaigazolja rendelését melyben egyeztetnek a termék méreteit, pontos áráról. Amennyiben többszöri próbálkozás után sem tudjuk elérni Önt a megadott telefonszámon úgy megrendelését töröljük.

Szállítás: kb. 4 hét!  ( a rendelés szóbeli véglegesítésének időpontjától)

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban).Számla , magyar 27% ÁFÁval


13. Hogyan kell helyesen meghatározni az ajtó nyitásának ( csatorna / lefolyó)  irányát?
Az ajtónyitás irányát az épületen (garázson) kívülről az ajtóval szemben állva határozzuk meg. Amennyiben a kapupántok a bal oldalon vannak, akkor balra nyíló a kapu, ha a kapupántok jobb oldalon vannak, akkor jobbra nyíló a kapu. Ezt a szabályt kell alkalmazni mind a kifelé nyíló, mind pedig a befelé nyíló kapuk és ajtók ( csotarna/ lefolyó)  esetében is.

Mobilgarázs – a hátsó falon lévő ajtó  ( csatorna / lefolyó )elhelyezése:

mindig úgy állapítjuk meg az ajtó ( csatorna / lefolyó) elhelyezkedését, hogy kint állunk, szemben a hátsó fallal. Ebben az esetben pld: az ajtó 50cm-re a bal faltól helyezkedik el és jobbra nyílik (zsanérok a jobb kéz felől)  azt jelenti, hogy ha bent vagyunk a garázsban, akkor az ajtó 50cm-re lesz a jobb faltól, és balra fog nyílni  (zsanérok bal kéz felől) -  Ebben az esetben pld: csatorna/ lefolyó  balra lejt   azt jelenti, hogy ha bent vagyunk a garázsban, akkor az lefolyó / csatorna lesz a jobb sarokban !


14. Behajtási engedély
18 -28 tonnás kocsival érkezünk! Esetleges behajtási engedély beszerzése a vevő feladata. Budapesten 3 500 Ft -ért - a kapcsolattartón keresztül igényelhető. 18-28 tonnás kocsival érkezünk!  Esetleges behajtási engedély beszerzése a vevő feladata. Budapesten a kapcsolattartón keresztül igényelhető. Ha a kocsink nem tud érkezni a helyszinre ( az összeszerelési hely nem közelhető 18-28 t kocsival), és csak az érkezéskor kiderül , hogy a hely nem közelithető 18-28 t kocsival, akkor a megrendelt garázst le lesz rakva a legközelebb helyen - ebben az estetben a vevőnek kell gondoskodni a garázs helyszinre szállításről, öszzeszerelésről!

15. A küszöb megmunkálása
A küszöb megmunkálása - - Az acélszerkezet rögzítése után le kell betonozni a küszöböt. A védtelen küszöb megsérülhet vagy kigörbülhet egy jármű áthaladása következtében. (1) A földre vagy támaszelemekre elhelyezett acélszerkezet küszöbe mentén és közvetlenül alatta kb. 200 mm mélységű és 400 mm szélességű árkot ássunk. Az így elkészített árkot töltsük meg betonnal lejtőszerűen. A lejtő a küszöb felső részétől a talaj szintjéig érjen. ***

16. Milyen típusú szegecsekkel van rögzítve a garázsszerkezetre az akril bevonatos lemez?
A lemezt a szerkezetre alumínium szegecsekkel rögzítjük, vagy színes szegecsekkel ( most alapból színes szegecssel).  Szerelés után a megrendelő feladata a védőfóliát eltávolítani.

17. Nem garanciális zárcsere ára:

Postán elküldve, előre utalással a lengyelországi bankszámlára, HUF , deviza forintban : 16 000 FT, helyszini csere , készpénzben : 30 000 Ft.


Vélemények

- Konstal sp z o.o. nem tesz közzé véleményeket a weboldalon kínált a saját termékekről, valamint más gazdasági társaságokhoz tartozó weboldalakon/portálokon.

- Konstal sp z o.o. nem ellenőrzi a más gazdasági társaságokhoz tartozó weboldalakon/portálokon közzétett véleményeket, de észlelése esetén hamis tartalmat jelent a megfelelő egységeknek.

 

Blog
 • Mobilgarázs RANGE bordázással erős versenytárs a cserepestetős garázsnak
  Mobilgarázs RANGE bordázással erős versenytárs a cserepestetős garázsnak
  Nemrég blogunkon arról értekeztünk, hogy érdemes-e lemez garázsba beruházni.tovább
 • Mobilgarázs, lemezgarázs PVC ablakkal
  Mobilgarázs, lemezgarázs PVC ablakkal
  Ha már eldöntötte, hogy lemezgarázst vásárol, legyen szó horganyzott lemezből készült hagyományos mobilgarázsról vagy (...)tovább
 • Fémlemezes szeméttároló - szükséges vagy nem szükséges???? Ez a kérdés
  Fémlemezes szeméttároló - szükséges vagy nem szükséges???? Ez a kérdés
  A megoldás egyszerű, olcsó és nagyon elegánsan néz ki, és ez egy cégünk által gyártott fémlemez (...)tovább
 • Famintás lemezek - esztétikus és robusztus választás
  Famintás lemezek - esztétikus és robusztus választás
  Weboldalunkon számos információt talál a Superline és Extraline sorozat elegáns lemezgarázsairól.tovább
 • Megerősített lemezgarázsok , mobilgarázsok - megéri?
  Megerősített lemezgarázsok , mobilgarázsok - megéri?
  Ez a válasz szinte automatikusan jön, hiszen viszonylag kis többletkiadásért egy sokkal tartósabb terméket kapunk, mint a standard. Mi az a (...)tovább
Tags Csatorna, lefolyócsővel1 post cserepes tetőlemez2 posts dupla garázs2 posts EXTRALINE garázsok3 posts famintás trapézlemez1 post fémlemezes szeméttároló1 post fémlemezes szeméttároló gyártó1 post lemezgarázs4 posts lemezgarázs építkezésre1 post Lemezgarázsok3 posts mobilgarázs4 posts páralecsapódás a garázsban1 post páralecsapódás elleni bevonat1 post páralecsapódás elleni filc1 post PVC ablak1 post raktár1 post RANGE tetőlemez1 post SUPERLINE PLUS3 posts szeméttároló1 post TOPLINE1 post tűzifa tároló1 post

A leggyakrabban választott

 • Lemezgarázsok építkezésekhez
  ÉPÍTŐK
  Az építkezésekhez használt lemezgarázsok általában 3x5 méteres mpbilgarázsok, amelyek horganyzott fémlemezből készülnek, és a tetőhajlásszög hátrafelé mutat. tovább ...
 • Megerősített lemezgarázsok
  MEGAERŐSEK
  Megerősített lemezgarázsok, amelyek szerkezete zárt profilokból készül, általában 30x30-as méretben. tovább ...
 • Exkluzív mobilgarázsok
  ELEGANCI
  Exkluzív lemezgarázsok famíntású fémlemezből, vízszintes bordázással. tovább ...
 • Mobilgarázs kalkulátor
  TERVEZŐK
  A weboldalunkon elérhető lemezgarázs-konfigurátor segítségével létrehozhat egy garázst, megtudhatja annak árát és megrendelheti azt. tovább ...

Csak nálunk

 • Horganyzott szögvasű szerkezetek
  Horganyzott szögvasű szerkezetek
  Cégünk lemezgarázsokat gyárt horganyzott szögekből alapozóval bevont áron. tovább ...
 • a garázs megerősítésének lehetősége
  Lemezgarázs megerősítése
  Csak a mi cégünknél lehetséges bármilyen típusú lemezgarázs megerősítése. tovább ...
 • második termék olcsóbb
  Második termék olcsóbb
  Exkluzív lemezgarázsok famintás fémlemezből, vízszintes bordázással

Kalkulátorok

Adres: https://konstal-garazs.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek.html