- A GARÁZSAINK,   LEMEZ- MOBILGARÁZSOK, NEM SZENDVICSPANELBŐL VANNAK !!!

- NEM SZIGETELTEK !!! 

- CSAK A TETŐRE LEHET KÉRNI  A FILCET!!!!

- a KALKULÁTORBAN csak függőleges lemez bordázással vannak a garázsok,

A VÍZSZINTES bordázással garázsok csak a websopban rendelhetőek- adott méretben!!!!

- Cégeknek ( ha EU adószámmal rendelkezik)  nettó számlát adunk! !!! ( Lengyel ÁFA 23 %)

 

 

A feltüntetett árak bruttó árak, a 23%  lengyel AFA-t tartalmazzák

Termék megnevezése: "acélszerkezet", "garázskapu"

 

Szállítás ingyenes!

Rögzítés megrendelhető kalkulátorban // rendelés után visszaigazoláskor ( telefonon)

 

 

 

 

### !!!Figyelem !!!   A koronavírus miatt, lehet hogy a szállítási határidőt nem tudunk tartani

-  "vis major" - .... Köszönjük megértésüket!

 

Szállítási határidő : 

40 napon belül! = min 6 - max 40 nap !

( a rendelés szóbeli véglegesítésének időpontjától)

 

!!!   Rendeléskor legyen kész az alap! Köszönjük   !!!

 

Ha nincs alap ( garázshoz) a rendelését nem áll módunkban véglegesíteni.

 

 

 

A szerelők max. 30m távolságra bevisznek az elemeket,
ha messzebb van a szerelési hely, akkor vevőnek kell biztosítani segétséget:
(2-4 ember, a garázs méreteitöl függ)
 
Köszönjük a megértését!

 

 

 

Egy héttel a szállítas előtt értesítjuk Önt a szállítási időpontről.

 

Ha a vevő egyszer visszaigazolt a szállítási időpontot, és utána lemondott, az Ö rendelését törlünk és az uj rendelését nem veszünk fel.

 

### Szállítási határidő : 40 napon belül! 

Egy héttel a szállítas előtt értesítjuk Önt a szállítási időpontről.

Szállítási idő: 7 -20 óra között

Egyeztetett időpont hiányában a kiszállítás nem jön létre .Telefonon értesítjük Önt a tervezett időpontról, ha 30 percen belül nem tudjuk elérni,  akkor más időpontra tervezzük a szállítást, és újra indul „a szállítási határidő max 40 nap”.  Köszönjük a megértésért!

Ha a tervezett időpont nem jó a vevőnek, akkor más időpontra tervezzük a szállítást, és újra indul „a szállítási határidő max 40 nap”.  Köszönjük a megértésért!

Nyitvatartásunk:

 

Online rendelés 0-24 :

Online megrendelését követően, egy héten belül, kollegánk telefonon felkeresi Önt, hogy visszaigazolja rendelését melyben egyeztetnek a termék méreteit, pontos áráról.

 

Telefonos ügyfélszolgálat:


érdeklődés:  Hétfő -Csütörtök: 11.00 – 15.00  - Pénteken technikai zárás van!!! 

 

Gyakran ismételt kérdések


1. A feltüntetett méretek a mobilgarázs belső méretére vonatkoznak?
A külső méreteket tüntetjük fel. Néhány centiméter eltérés lehet a feltüntetett mértektől, ugyanis a lemezgarázs több részből áll, melyet össze kell csavarozni, így ódhatnak minimális eltérések. A lehetséges eltérés nem több néhány centiméternél.

2. Hogyan készítsem elő a terepet a garázshoz?
Az aljzat minden esetben sima és vízszintes felületű kell legyen. Legjobb megoldás, ha az alap 20 cm-el nagyobb minden irányban a megrendelt fémgarázs/tároló méreténél. Az alap lehet akár néhány betonlap (pl. beton járdalap, tégla, betonlap…). További információ: ALAP ELŐKÉSZÍTÉSE

3. Az acélszerkezet rögzítése

a) Az acélszerkezet elhelyezését szolgaló terület (alap) előkészítése.:Különös figyelmet kell fordítani arra, hogy az alap kiegyenlített és vízszintes legyen.
b) Az előzetesen előkészített alapra helyezett. összeszerelt acélszerkezetet azonnal le kell rögzíteni. A rögzítés külön megrendelhető szolgáltatás!
c) Amennyiben az acélszerkezet közvetlenül a földön áll, a megfelelő hosszúságú horgony alkalmazandó. A horgony hossza az alapul szolgáló talaj fajtájától függ.
d) Amennyiben a talaj tömör vagy köves, a horgony hossza minimum 300 mm kell, hogy legyen. Kevésbé tömör talaj esetén minimum 600 mm hosszú horgony alkalmazandó, homokos talaj esetén pedig az alkalmazott horgonyok hossza minimum 1000 mm.
e) A horgonyok mennyisége az acélszerkezet falának méretétől függ. A garázs küszöbét ne horgonyozzuk le! Legelőször a falat két horgonnyal rögzítjük, a falak peremétől 200 mm távolságban. A két szélső horgony közötti távolságot kb. 1500mm szakaszokra osszuk be, és minden ponton helyezzünk el egy horgonyt.
f) A horgonyt be kell verni egészen addig. hogy a peremléce teljesen támaszkodjon a fal szögvasára. Következő lépésként a horgony lécében és a fal szögvasában fúrjunk ki két db 5 mm átmérőjű lyukat. A földbe vert horgonyt mindkét oldalán át kell fúrni. A horgony lécét és a fal szögvasát M10 csavarral összerögzítjük. A csavar hossza elegendő kell, hogy legyen ahhoz, hogy az anyacsavart végig lehessen húzni.

FIGYELEM: Olyan típusú horgonyokat használjon, amelyet rögzíteni lehet a fal szögvasához.

g) Az acélszerkezet beton alapra való rögzítéséhez használjon fém vagy múanyag szegmens tiplit (dübelt) 80 x 12 mm vagy 100 x 12 mm.

FIGYELEM: Az acélszerkezet beton aljzatra való rögzítéséhez ajánlott  fém tiplit/dübelt használni.

h) A betonaljzat (burkolat) vastagsága legalább 150 mm legyen. Az aljzat peremfalának vastagsága legalább 150 mm, szélessége legalább 100 mm. A betonaljzat vagy betonalap felületének a mérete kb. 200 mm-rel legyen nagyobb, mint az acélszerkezet mérete.
i) Az acélszerkezetet rá lehet helyezni a földbe ásott, vagy azon lazán elhelyezett támaszokra, mint például betontégla, járólap stb. A szimpla acélszerkezethez szükség van 6 db. támaszelemre. Amennyiben a garázs mérete nagyobb, a támaszelemek számát arányosan növelni kell.

FIGYELEM: A földbe ásott, vagy azon elhelyezett támaszelemekre (mint betontégla, járólap) felállított acélszerkezetet nem lehet rögzíteni fémtiplikkel /dübelekkel, hanem csak horgonyok segítségével.

j) Az összekötő elemek számát a 6. pontban rögzítettek szerint számoljuk ki.
k) A fal sarokvasában fémfúróval fúrjunk 12 mm átmérőjű lyukat. Következő lépésben, ütve üzemmódban, 12 mm-es betonfúróval fúrjunk a betonaljzatba lyukat, az előzetesen a sarokvasban kifúrt lyukon keresztül. A lyuk mélysége legyen azonos a tipli hosszával.
l) A tiplit a kifúrt lyukba helyezzük és végig húzzuk a csavart.

FIGYELEM: Nem vállalunk semmilyen felelősséget az abból eredő kárért, ami szélsőséges időjárási körülmények között (pl. erős szél) amiatt következett be, hogy a szerkezet nem lett megfelelően rögzítve!
 

4. Mikor tudom meg az összeszerelés időpontját?
Körülbelül egy héttel a leszállítás előtt telefonon értesítjük vevőinket, és ekkor még egyszer egyeztetjük a megrendelt termék méreteit is. Szállítási határidő  max 40 napon belül .

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban).Alap estetben nyugtát adunk. Lengyel számla , 23% ÁFÁval

5. Szükséges-e hivatalos engedély garázs felállításához?
Kérjük érdeklődjön erről az illetékes Önkormányzatnál.

6. Van garancia a termékre?
1 éves garancia jár az acélszerkezetekre. A garancia érvényesítéséhez szükséges a vásárlást igazoló Áfás számla, vagy a kiszállító sofőr által kiállított fizetési bizonylat megőrzése.

7. Kell-e előleget fizetni garázs vásárlásakor?
Garázs vásárlása esetén nem szükséges előleget fizetni. A teljes vételárat a kiszállítást végző sofőrnek fizetheti ki összeszereléskor.

Bruttó 750 000 Ft feletti rendelés, vagy egyedi rendelés esetén 40% előleg fizetését kérjük (előleg (proforma) számla alpján, átutalással lengyelországi bankszámlaszámra). Minden EXTRALINE garázsnál előleget kérünk.

ÁRGARANCIA:  10 nap , árajánlattól számítva.

Bank:

Bank  neve:  mBank BANK S.A.

cím:    LENGYELORSZÁG, 33-300 NOWY SACZ , PRAZMOWSKIEGO 11

Számlaszám:

IBAN:  PL 38 1140 2075 0000 2260 1400 1004

SWIFT: BREXPLPWNWS

Deviza nem: HUF => HUF

Cég:

PPHU KONSTAL Andrzej Kurnik

Lengyelország, 34-620 Jodłownik, Krasne Lasocice 102

EU adószám:  PL7371219133

 

Termék megnevezése: "acélszerkezet"  -Kapunál : "Garázs kapu"


8. Hogyan rendelhetek garázst?


Rendelését leadhatja:


- telefonon ( csak standard garázs esetén !!!)   Telefonos ügyfélszolgálat: H-Cs: 11.00 – 15.00   

- interneten - bármikor

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban).Alap estetben nyugtát adunk. Lengyel számla , 23% ÁFÁval

Termék megnevezése: "acélszerkezet"


9. Szükséges-e áramot biztosítani az összeszereléshez?
Nem feltétlenül szükséges, sofőrjeink ugyanis rendelkeznek benzinmotoros áramfejlesztő aggregátorral.

10. Horganyzott a szerkezet?
A lemezgarázs szerkezete alapvetően nem horganyzott, csupán alapozófestékkel van lefestve. Az összeszerelést követően a vevő feladata a fedőfesték felvitele. Felár ellenében van lehetőség legyártani a szerkezetet horganyzott profilból, viszont a hegesztési helyeken az alapozó és fedőfestés elvégzése a megrendelő feladata.  A zsanérokat le kell festeni és legalább 3 havonta egyszer be kell kenni gépzsírral.

11. Hogyan rögzítik a garázskaput falazott garázs esetében?
A garázskapu nyílásának elkészítése a megrendelő feladata. A kapuk rögzítése a falba dűbelekkel és szerelőhabbal történik. A régi kapu leszerelése nem tartozik szolgáltatásaink közé.

12. Rendelés visszaigazolása
Online megrendelését követően, 1-7 napon belül, kollegánk telefonon felkeresi Önt, hogy visszaigazolja rendelését melyben egyeztetnek a termék méreteit, pontos áráról. Amennyiben többszöri próbálkozás után sem tudjuk elérni Önt a megadott telefonszámon úgy megrendelését töröljük.

Szállítás: 40 napon belül! ( a rendelés szóbeli véglegesítésének időpontjától)

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban).Alap estetben nyugtát adunk. Lengyel számla , 23% ÁFÁval


13. Hogyan kell helyesen meghatározni az ajtó nyitásának irányát?
Az ajtónyitás irányát az épületen (garázson) kívülről az ajtóval szemben állva határozzuk meg. Amennyiben a kapupántok a bal oldalon vannak, akkor balra nyíló a kapu, ha a kapupántok jobb oldalon vannak, akkor jobbra nyíló a kapu. Ezt a szabályt kell alkalmazni mind a kifelé nyíló, mind pedig a befelé nyíló kapuk és ajtók esetében is.

Mobilgarázs – a hátsó falon lévő ajtó elhelyezése:

mindig úgy állapítjuk meg az ajtó elhelyezkedését, hogy kint állunk, szemben a hátsó fallal. Ebben az esetben pld: az ajtó 50cm-re a bal faltól helyezkedik el és jobbra nyílik (zsanérok a jobb kéz felől)  azt jelenti, hogy ha bent vagyunk a garázsban, akkor az ajtó 50cm-re lesz a jobb faltól, és balra fog nyílni  (zsanérok bal kéz felől)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14. Behajtási engedély
18 -28 tonnás kocsival érkezünk! Esetleges behajtási engedély beszerzése a vevő feladata. Budapesten 3 500 Ft -ért - a kapcsolattartón keresztül igényelhető. 18-28 tonnás kocsival érkezünk!  Esetleges behajtási engedély beszerzése a vevő feladata. Budapesten a kapcsolattartón keresztül igényelhető. Ha a kocsink nem tud érkezni a helyszinre ( az összeszerelési hely nem közelhető 18-28 t kocsival), és csak az érkezéskor kiderül , hogy a hely nem közelithető 18-28 t kocsival, akkor a megrendelt garázst le lesz rakva a legközelebb helyen - ebben az estetben a vevőnek kell gondoskodni a garázs helyszinre szállításről, öszzeszerelésről!

15. A küszöb megmunkálása
A küszöb megmunkálása - - Az acélszerkezet rögzítése után le kell betonozni a küszöböt. A védtelen küszöb megsérülhet vagy kigörbülhet egy jármű áthaladása következtében. (1) A földre vagy támaszelemekre elhelyezett acélszerkezet küszöbe mentén és közvetlenül alatta kb. 200 mm mélységű és 400 mm szélességű árkot ássunk. Az így elkészített árkot töltsük meg betonnal lejtőszerűen. A lejtő a küszöb felső részétől a talaj szintjéig érjen. ***

16. Milyen típusú szegecsekkel van rögzítve a garázsszerkezetre az akril bevonatos lemez?
A lemezt a szerkezetre alumínium szegecsekkel rögzítjük, mivel ezek tartósabbak és erősebbek a színes szegecseknél.  Szerelés után a megrendelő feladata a védőfóliát eltávolítani.

 

Kosár
termékek: 0
összeg: 0 Ft
kedvezmény: 0 Ft
összesen: 0 Ft
pénztár

Kapcsolat

  • 06-70-772-3295
  • konstal dot info at gmail dot com
  • Nyítvatartás: H-Cs 11.00 – 15.00

Kapcsolatfelvételi űrlap
!! EZ NEM RENDELÉSRE SZOLGÁL !!

!! EZ NEM RENDELÉSRE SZOLGÁL !!">
Név
Telefon
E-mail cím
Írányítószám
Helység
Megye
Üzenet
Munkatársunk 48 órán belül kapcsolatba lép Önnel!
Minden mező kitöltése kötelező.

Árkalkulátorok

Garaż
Brama
Kojec

Accessibility statementHome pageSite mapSearchContactUp
Adres: https://konstal-garazs.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek.html