Mobilgarázs, lemezgarázs PVC ablakkal

Ha már eldöntötte, hogy lemezgarázst vásárol, legyen szó horganyzott lemezből készült hagyományos mobilgarázsról vagy exkluzív, SUPERLINE vagy EXTRALINE típusú lemezgarázsról, érdemes átgondolni a felszerelhető kiegészítő elemeket.

Az egyik ilyen kiegészítés az ablak.
Mielőtt azonban ablakkal ellátott lemezgarázst rendelnénk, meg kell válaszolnunk egy alapvető kérdést, nevezetesen: Mire fogjuk használni a mobilgarázst?

Ha megállapítjuk, hogy a garázst csak az autó tárolására fogjuk használni, és nem fogunk benne semmilyen további munkát végezni, például autójavítást, barkácsolást stb. akkor nincs szükség ablak beépítésére a garázsba. Más a helyzet, ha a garázst műhelyként, raktárként, fáskamraként stb. tervezzük használni, akkor az ablakok használata lehetővé teszi, hogy megvilágítsuk a garázs belső terét, és így pénzt takarítunk meg, amit állandó elektromos világításra kellene költenünk, ráadásul egy ilyen lemezgarázsban dolgozni egyszerűen kellemesebb.

Nálunk alapfelszereltségként 80x60cm méretű PVC ablakok állnak rendelkezésre több színben: arany tölgy, sötét dió (mogyoró) , sötét grafit, sötétbarna. A színváltás lehetősége lehetővé teszi, hogy az ablakot a garázs fémlemezének színéhez igazítsuk, aminek köszönhetően az egész esztétikusabbá válik, ami rendkívül fontos az olyan exkluzív garázsok esetében, mint a SUPERLINE és EXTRALINE.

 


Kosár
termékek: 0
összeg: 0 Ft
kedvezmény: 0 Ft
összesen: 0 Ft
pénztár

Kapcsolat

  • 06-70-772-3295
  • Online rendelés 0-24

Kapcsolatfelvételi űrlap
!! EZ NEM RENDELÉSRE SZOLGÁL !!

!! EZ NEM RENDELÉSRE SZOLGÁL !!">
Név
Telefon
E-mail cím
Írányítószám
Helység
Vármegye
Üzenet
EZ NEM RENDELÉS!
Minden mező kitöltése kötelező.

Árkalkulátorok

Garaż
Brama
Kojec

Accessibility statementHome pageSite mapSearchContactUp
Adres: https://konstal-garazs.hu/blog/2023-03-03/mobilgarazs-lemezgarazs-pvc-ablakkal.html