Garázskapuk

A kapu minden garázs elengedhetetlen része. A megfelelő kapu kiválasztásán múlik majd később a helyiség kihasználhatósága. A kapuvásárlás évekre szóló befektetés, ezért érdemes alaposan megfontolni, hogy az Ön számára melyik típus a legmegfelelőbb. Abban az esetben, ha kevés hely áll rendelkezésre a garázs előtt, a billenőkapu a legjobb választás, annak a kinyitásához ugyanis nincs szükség nagy térre. Egy másik szempont, hogy a garázson belül van-e elegendő hely a sínek felszereléséhez. Egyes épületszerkezetek nem teszik ezt lehetővé, ezekben az esetekben a billenőkaput nem tudjuk felszerelni. Ilyenkor érdemes fontolóra venni a kétszárnyú kaput, amely kifelé nyitható.

 

1.  Bármely méretben

BÁRMELY MÉRETBEN – GYÁRTÓKÉNT - lehetőségünk van egyedi kapu megrendelések teljesítésére, a megadott méretek alapján. Önnek csak annyi a dolga, hogy megadja a bejárat méretét és a választott kapu típust, a többit nyugodtan kollégáinkra bízhatja. Nem kell attól tartania, hogy nem talál megfelelő méretű kaput. INFÓ: KAPU nyílásának méretezése

2. Billenőkapu

Az általunk kínált BILLENŐKAPUK könnyen nyithatóak és biztonságosan használhatóak. A mindkét oldalra beépített rugóknak köszönhetően eloszlik a szerkezet súlya, ezáltal elősegítve a kapu megfelelő működését, valamint ennek köszönhetően nincs szükség nagy erőkifejtésre nyitáskor és záráskor. Minden billenőkapunk standard zárral van felszerelve, amely a kapu középső részén található és a zárrendszerhez igazodik.

3. Kétszárnyú

Hagyományos típusú kapu, melyet leggyakrabban lemezgarázsok, gazdasági épületek és raktárhelyiségek esetében használjuk. Az egyszerű szerkezetnek köszönhetően biztosított a csendes és zavarmentes működés a kapu teljes élettartama alatt. A kétszárnyú kapuk ideálisak magas raktárhelyiségek és garázsok zárására. A jobb oldali ajtószárnyban található a zárszerkezet zárbetéttel, a másik oldali kapuszárny rendelkezik lent es fent retesszel.

4. Szigetelt

Választható szigetelt garázskapu is, amelynek abban az esetben van jelentősége, ha fűtött garázsra lesz felszerelve. A kapu ebben az esetben polisztirol szigeteléssel van ellátva, és belülről PVC panel borítással van burkolva.

5. Szigeteletlen

nem szigetelt kapuk esetében a horganyzott zártszelvény alapszerkezetre szegecseléssel van rögzítve a lemezborítás az Ön által választott színben.

6. Ajtóval szerelt

Bármelyik típusú kapu rendelhető kiegészítő bejárattal is, külön nyitható és zárható ajtóval. Ez lehetővé teszi a garázsba való bejutást anélkül, hogy az egész kaput ki kellene nyitni.

7. Színben a RAL színskálából

Minden kapu elkészíthető az általunk kinált színekből

RAL színek - fényes

Loading ....

BTX színek - matt

Loading ....


8. Famintás színben

Minden kapu elkészíthető az általunk kinált famintás színekből

Loading ....


9. Széles vízszintes bordázatú trapézlemezzel

Billenőkapunál (ajtó nélkül) választható széles (kb. 20 cm) vízszintes bordázatú trapézlemez.

 

Miért érdemes az általunk gyártott kaput választani?

Az általunk gyártott kapuk legnagyobb előnye az egyszerű kivitelezés, valamint a stabil és legfőképp tartós szerkezet, amely garantálja a hatékony és megbízható működést hosszú éveken keresztül. A kapuk alapszerkezete horganyzott acélprofilból készül. A garázskapuk külső oldalról akrilbevonatos trapézlemezzel van szerelve a RAL színskála színeiből választott színben.

A garázskapu nyílásának elkészítése a megrendelő feladata. A kapuk rögzítése a falba dűbelekkel és szerelőhabbal történik. A régi kapu leszerelése nem tartozik szolgáltatásaink közé.

Minden billenő kapu automata motoros vezérléssel mükődhető – ehhez kilincs és zár GRÁTISZ.

 

 
Kosár
termékek: 0
összeg: 0 Ft
kedvezmény: 0 Ft
összesen: 0 Ft
pénztár
% Akciós kuponkód
kuponkód beírása

Akciók

Kapcsolat

  • 06-70-772-3295
  • konstal dot info at gmail dot com
  • Nyítvatartás: H-Cs 11.00 – 15.00

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név
Telefon
E-mail cím
Írányítószám
Helység
Megye
Üzenet
Munkatársunk 48 órán belül kapcsolatba lép Önnel!
Minden mező kitöltése kötelező.

Árkalkulátorok 

Accessibility statementHome pageSite mapSearchContactUp
Adres: https://konstal-garazs.hu/garazskapuk.html