Egy elegáns lemezggarázs - lehetséges ez egyáltalán?

A fent feltett kérdésre a választ egy történeten keresztül kapjuk, amelyet László úr mesélt szerelőnknek, aki lemezgarázst vásárolt tőlünk.
 Ez pedig így hangzott ( László – feleségének):
- Drágám, én rendeltem egy lemezgarázst!
- Micsoda?! De minek! Akarsz egy második házat építeni?
- Nem, drágám, ez egy garázs az autónknak.....
- Micsoda?!!!!?! Nem értek egyet ....

A jelenet tehát meglehetősen szokványosnak tűnik... egy tipikus házastársi szóváltás, amely a valóság esztétikai felfogásának ugyancsak tipikus különbségén alapul. Foglalkozzunk azonban az incidens genezisével, és vizsgáljuk meg, hogyan történt.
László úr feleségével, Annával egy gyönyörű házat épített egy Budapesti melletti festői faluban, ahol tulajdonképpen mindenkinek szép háza és gondozott kertje van. Miután ez a fáradságos folyamat befejeződött, és a fészket a közkeletű kifejezéssel lehetne jellemezni - tökéletesen elkészült, és a kertben puha, zöld fű nőtt, amelyet színes virágokkal teli virágágyások díszítettek, felmerült egy probléma, amely László úr meglehetősen drámai hangnemben a következőképpen hangzott: NINCS HELY AZ AUTÓINKNAK!!!

Kiderült, hogy a házba épített garázs valahogy spontán módon mindenféle dolgok tárolóhelyévé változott, és az autóknak az épület mellett, az úgynevezett zöld füvön kellett állniuk.

László tehát úgy döntött, hogy akcióba lép.  Felment a Google-ra, és elkezdte keresni a számára legjobb megoldást. Az első választás a téglagarázsok voltak, de az ár és a sok papírmunka elkedvetlenítette... És ekkor eszébe jutott egy beszélgetés egy barátjával, aki azzal dicsekedett, hogy egy elegáns lemezgarázst vásárolt az iparág vezető cégétől.
 - Így vette meg tőletek a Konstalnál" - emlékezett vissza mosolyogva István.
Így hát beírta a Google-ba, hogy "lemezggarázs , mobilgarázs", és valóban - a Konstal honlapja jelent meg elsőként. Elkezdte követni az oldalt, és sok érdekes dolgot megtudott például az építési joggal vagy azzal kapcsolatban, hogyan kell előkészíteni a lemezgarázs, mobilgarázs  talaját. Tetszett neki a kalkulátor is, amely a megadott paramétereket azonnal kiszámítható beruházási költségekre számította át.
Úgy döntött, hogy cégünk internetes áruházán keresztül vásárol, mert itt már elkészült garázsokat mutatnak be, így biztos lehet benne, hogy a kész tárgy hogyan fog kinézni.  László úr esetében a legfontosabb az volt, hogy egy kétállásos garázs legyen, amelynek formája nem zavarja a tökéletesen és nagyon elegánsan kialakított kertet. A választás egy EXTRALINE típusú lemezgarázsra esett, nyeregtetővel, faanyagszerű akrillemezzel (világos diófa) borított falakkal, széles dombornyomott lemezből készült billenőkapukkal, sötét grafit színben, és természetesen automata nyitással. Mivel a kertben bőven volt hely, a beruházó emellett úgy döntött, hogy a fedett teraszt 2 méterrel megnöveli, és egy háztartási helyiséget (ez a garázs?) alakít ki PVC ablakokkal.

László úr tehát már a kertben volt, már a libának köszönt, és csak egy kattintás választotta el a megrendelés véglegesítésétől... Veleszületett kíváncsisága és óvatossága azonban arra késztette, hogy felhívja a tanácsadót, és meggyőződjön arról, hogyan néz ki az egész folyamat - a megrendeléstől a beépítésig.  Felhívta a központot, ahol minden információt megkapta.   Azonban, hogy ne legyen rest, azt is megtudta, hogy a garázs min 6 max 40 napon belül érkezik, átlagban 14 napon belül, igy gyorsan kell az alap,  utána pedig rendelni fog.. A lemezgarázsa gyönyörű lett, és jobban néz ki, mint a szomszédai téglagarázsai, az árkülönbség pedig említésre sem érdemes, mert ez az összeg 1 annak az összegnek az 1 %-a, amit egy ekkora téglaépületre kellett volna költenie.

Marad a feleség kérdése. Nos, Anna asszony bevallotta, hogy nem gondolta volna, hogy egy egyszerű lemezgarázs, mobilgarázs ilyen szépen fog kinézni.  Téves elképzelése volt erről az épülettípusról. Azt hitte, hogy ez egy horganyzott fémlemez garázs lesz, a tetővel hátrafelé. Miután a beépítés befejeződött, a felháborodás természetesen visszavonhatatlanul elmúlt.

Mindazok számára, akik azon tűnődnek, hogy lehet-e egy lemezgarázs, mobilgarázs elegáns, jó hírem van - IGEN, LEHET, és a mi ügyfelünk a legjobb példa erre.

 


Kosár
termékek: 0
összeg: 0 Ft
kedvezmény: 0 Ft
összesen: 0 Ft
pénztár

Kapcsolat

  • 06-70-772-3295
  • konstal.hu [kukac] outlook.com
  • Online rendelés 0-24

Kapcsolatfelvételi űrlap
!! EZ NEM RENDELÉSRE SZOLGÁL !!

!! EZ NEM RENDELÉSRE SZOLGÁL !!">
Név
Telefon
E-mail cím
Írányítószám
Helység
Vármegye
Üzenet
EZ NEM RENDELÉS!
Minden mező kitöltése kötelező.

Árkalkulátorok

Garaż
Brama
Kojec

Accessibility statementHome pageSite mapSearchContactUp
Adres: https://konstal-garazs.hu/blog/2023-03-02/egy-elegans-lemezggarazs-lehetseges-ez-egyaltalan.html