Famintás lemezek - esztétikus és robusztus választás

Weboldalunkon számos információt talál a Superline és Extraline sorozat elegáns lemezgarázsairól. Ezen garázsok többsége fához hasonló fémlemezből készül, így egyrészt masszív terméket kap, másrészt pedig olyan terméket, amely bájosabbá teszi a telket, amelyen áll, hiszen megtévesztően úgy néz ki, mint egy fából készült garázs.
Az ilyen fémgarázs esztétikája vitathatatlan, de vajon a famntás lemeznek köszönhetően ennél többről van szó? Határozottan igen!


Tömör fémlemez!
A garázsainkhoz használt famintás lemezek acélból készülnek, védve a külső hatásoktól, mint például a napfény, eső, hó vagy nedvesség. Ez a védelem a gyártás minden szakaszában megvalósul. Először is az acélt tűzihorganyozzák, hogy védve legyen a rozsda ellen, majd egy további védőréteget visznek fel rá. Ha ez megtörtént, akkor következik a fémlemez végső befejezése, amely a természetes fát utánzó, egyedi színt kölcsönöz neki. A mobilgarázsainkhoz használt fémlemezeket speciális festőalagutakban festjük, ahol a fémlemezekre porszórásos technikával professzionális festékeket viszünk fel. Ez a technika ráadásul biztosítja, hogy a felhordott bevonat hosszú ideig megőrzi eredeti megjelenését, és nem válik le a festett elemről, így az acél további védelmévé válik.

Esztétika és tartósság
Összefoglalva, a famintás lemezből készült lemezgarázs megrendelésével egy kettő az egyben, azaz esztétikus és tartós terméket kap, amely hosszú éveken át szolgál majd.
További előnye ennek a garázstípusnak, hogy a fából készült társaikkal ellentétben nem igényel további védelmi intézkedéseket, amelyeket a faépítmények esetében minden évben el kell végezni.

 


Kosár
termékek: 0
összeg: 0 Ft
kedvezmény: 0 Ft
összesen: 0 Ft
pénztár

Kapcsolat

  • 06-70-772-3295
  • Online rendelés 0-24

Kapcsolatfelvételi űrlap
!! EZ NEM RENDELÉSRE SZOLGÁL !!

!! EZ NEM RENDELÉSRE SZOLGÁL !!">
Név
Telefon
E-mail cím
Írányítószám
Helység
Vármegye
Üzenet
EZ NEM RENDELÉS!
Minden mező kitöltése kötelező.

Árkalkulátorok

Garaż
Brama
Kojec

Accessibility statementHome pageSite mapSearchContactUp
Adres: https://konstal-garazs.hu/blog/2023-03-03/famintas-lemezek-esztetikus-es-robusztus-valasztas.html