Antikondenzációs páramentesítő filc

Újdonság
Antikondenzációs páramentesítő filc

Megoldás a páralecsapódás ellen - amennyiben a külső hőmérséklet lecsökken, páralecsapódás keletkezhet, csepegéshez vezethet.
Megoldás: Antikondenzációs páramentesítő filc

Loading ....


Kezdjük egy kis elmélettel, amit a wikipedia.org-ról vettünk át.
"A cseppfolyósodás vagy kondenzáció - az halmazállapot-változás jelensége, egy anyag gázfázisból folyékony fázisba való átmenete. A párolgás ellentéte. A kondenzáció megfelelő nyomáson és a kritikus hőmérséklet alatti hőmérsékleten következhet be. A paraméterek; nyomás és hőmérséklet együttesét, amelynél a kondenzációs folyamat megkezdődik, harmatpontnak nevezzük."

Kétségekkel teli hangon bátran kérdezhetjük - hmmm... és mi köze ennek a lemezgarázsokhoz? Így sietünk válaszolni.

Kezdetnek egyszerűsítsük le a fenti elméletet - kondenzáció akkor keletkezik, amikor a hő találkozik a hideggel, és az érintkezési ponton víz képződik - egyszerű? - Egyszerű!

Ez a jelenség leggyakrabban nyáron figyelhető meg, amikor a garázsban lévő fémlemez és a belső levegő közötti hőmérsékletkülönbség jelentős. A felmelegedett fémlemez érintkezik a hideg levegővel, és a tető belső oldalán kondenzvíz jelenik meg, amely aztán leesik, és a benne lévő anyagok megereszkednek.

Hogy megvédjük Önt a kondenzáció negatív hatásaitól, cégünk kondenzációgátló filcből készült kondenzációgátló bevonatot kínál az Ön által megrendelt termékekben.


Hogyan működik?
A lemezgarázs gyártása során a tetőlemez belső oldalára kondenzációgátló filcet ragasztanak, amely egyfajta szigetelő bevonatot képez. Ennek a megoldásnak köszönhetően a tetőlemez és a garázs belsejében lévő levegő közötti határfelületen a hőmérsékletkülönbség erősen kiegyenlítődik.  Ennek hatására csökken a kondenzációs folyamat.

A kondenzáció elleni filc tökéletes megoldás bármilyen típusú garázshoz, mivel megvédi a tárolt anyagokat és tárgyakat a nedvesedéstől.

 


Kosár
termékek: 0
összeg: 0 Ft
kedvezmény: 0 Ft
összesen: 0 Ft
pénztár

Kapcsolat

  • 06-70-772-3295
  • Online rendelés 0-24

Kapcsolatfelvételi űrlap
!! EZ NEM RENDELÉSRE SZOLGÁL !!

!! EZ NEM RENDELÉSRE SZOLGÁL !!">
Név
Telefon
E-mail cím
Írányítószám
Helység
Vármegye
Üzenet
EZ NEM RENDELÉS!
Minden mező kitöltése kötelező.

Árkalkulátorok

Garaż
Brama
Kojec

Accessibility statementHome pageSite mapSearchContactUp
Adres: https://konstal-garazs.hu/blog/2022-02-18/antikondenzacios-paramentesito-filc.html